locatie

locatie

Ons huis, een vrijstaande villa uit 1919 en rijksmonument, ligt in de kleine wijk Hazegrietje. Vanwege de ligging tegen een vrij steile helling heeft onze tuin van ruim 2000 m2 grote hoogteverschillen. In het lage gedeelte hebben wij in 2009 een vrijstaand paviljoen gebouwd. Dit paviljoen grenst aan ons verwarmde zwembad (mei tm september) en kijkt uit op onze tuin. De ligging is geheel vrij van ons huis en buren en garandeert optimale privacy. Parkeren kan op de eigen inrit. Het uitzicht daar bestaat uit weilanden.

Naast vele bezienswaardigheden in de directe omgeving van Paviljoen10 zijn er ook vele eet- en drinkgelegenheden met de nodige terrassen.
Met de Hunting Lodge in Velp hebben wij speciale arrangementen ontwikkeld. Je kunt hier heerlijk lunchen en dineren op een fabelachtige plek, met uitzicht op kasteel Rosendaal. Maar natuurlijk kun je hier ook terecht voor een kop koffie of een glas wijn (op het terras). Met de auto ben je hier in 7 minuten.

dronebeelden van Paviljoen10, onze tuin en het Hazegrietje

Door te klikken op ‘lees meer’ hieronder kun je in alle rust bekijken waar je zin in hebt: een terrasje pikken of uiteten, winkelen, uitgaan of de natuur in.