Forever Amy MET DE ORIGINELE BAND VAN AMY WINEHOUSE

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
maart 11 @ 20:30 - 22:00 Velperbuitensingel 25

Forever Amy is een overweldigende reis door de muziek en de liveoptredens van Amy Winehouse. Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw neerzet dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band.

Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Ze wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden. Muzikanten die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.

Alba Plano is in deze formatie als leadzangeres helemaal in haar element. Amy Winehouse was de grote inspiratie voor haar muzikale carrière en dat blijkt uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de topsongs van de jazz- en souldiva laat herleven. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Gegevens

Datum:
maart 11
Tijd:
20:30 - 22:00
Website:
https://www.musisenstadstheater.nl/programma/alba-plano/2532

Locatie

Musis Sacrum
Velperbuitensingel 25
Arnhem, Nederland
+ Google Maps