winkelen

winkelen

Klik op een foto hieronder en je komt op de betreffende website. Daar vind je alle informatie over de leukste winkels in Arnhem.

De 7 straatjes in het centrum

In 10 minuten fietsen sta je in één van de 7 straatjes van Arnhem. Dit deel van het centrum  bestaat uit de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat. In dit winkelgebied in het oude centrum, met historische panden, is de diversiteit aan winkels groot. Je kunt hier heerlijk eten en drinken, bekijkt er kunst en laat je haar stylen. Ook koop je er mode, schoenen, lingerie, sieraden, vintage, cadeaus, kookgerei, bloemen, vlees en vleeswaren en patisserieproducten.

Modekwartier

Het midden in het Arnhemse Klarendal gelegen Modekwartier is een creatieve wijk geheel gewijd aan mode, design, kunst en eten, met een concentratie aan winkels, werkplaatsen, studio’s, galerieën, café’s en restaurants. Je bent hier in 7 minuten met de fiets vanaf Paviljoen10.

Op loopafstand van het Arnhemse winkelhart, in de wijk Klarendal, hebben zich tal van ontwerpers gevestigd. In hun werkplaatsen en winkels kun je rechtstreeks van de ontwerper, de nieuwste mode of design vinden. In het Modekwartier vertellen de ontwerpers elk hun eigen verhaal. Dat maakt winkelen in het Modekwartier zo persoonlijk en aantrekkelijk. De meeste winkels zijn van donderdag t/m zondag geopend, maar sommige hebben ruimere openingstijden. De precieze openingstijden vind je op de website van het Modekwartier of van de ontwerpers zelf.

Arnhem winkelstad

Hier vind je een totaaloverzicht van alle winkels in Arnhem. Het centrum van Arnhem bereik je in 8 minuten met de fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.