5 tulpen

5 tulpen

Paviljoen10 in groene omgeving

Paviljoen10 bekroond met 5 tulpen

Paviljoen10 in 2018 wederom bekroond met 5 tulpen. Sinds 2014 is Paviljoen10 officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Paviljoen10 ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Begin 2018 werden wij weer bezocht door een mystery guest. Met trots kunnen wij melden dat wij onze 5 tulpen houden!

minimum kwaliteitseisen

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

werkplekken in omgeving Paviljoen10
paviljoen10 met zwembad

van alle gemakken voorzien

“Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.